40 av 100!

hej bloggen!
sitter på rummet och pratar med Jossan :) har kommit hem från träningen eller typ för en halvtimme sen menmen ;) Det var inte så mycket till träning för min del för jag hade ont i ryggen men jag gjorde lite chints! :D
Asså jag slådde vad med min tränare att jag kunde göra 10 chints i rad förra terminen och om jag klarade det skulle jag få en julmust första träningen den här terminen annars skulle jag göra 100 chints. Jag hehe förlorade och nu har jag den här träningen gjort 40 av 100 :D Yes! nu har jag 60 kvar. Woho!

MorrnMorrn!

Godmorgon,

Sticker till skolan nu så jag måste gå till bussen, den går om några minuter så.. PUSS!

Good Night Sleep Tight ♥

Gonatt bloggar mer imorrn, usch imorrn börjar skolan igen, jag som börja vänja mig vid helgdagar nu.. :( ;) ♥

Här är skivan jag vann :D


Bästa!

De här är de bästa låtarna just nu: (enligt mig)

Russian roulette - Rihanna
Break your heart - Taio Cruz
You & I - Medina
Watcha say - Jason Derulo
Hero of war - Rise Against
Good girl´s go bad - Cobra Starship

:D PUSS!


Varför funkar inte något för mig!?

Tjoho bloggen!

Kom väl hem för drygt en timme sen och placerade mig framför datan :) Laddar över musiken från skivan som jag fick idag :D men det går inte så bra för mig för jag lyckas inte spela upp det för det är något konstigt med ljudet men jag försöker fixa det.
Det var ju tänkt att jag och Jossan skulle på träningspass klockan 19.00 men när vi kom dit med bussen så orkade vi inte så vi satte oss på nästa buss hem igen, bara sådär x) Haha vi är lite roliga!
Nu sitter jag i mitt rum och beundrar hur fint det ser ut ;D Eftersom jag har städat ^^
Kankse ska få et till fåtölj så det blir som en soffa, hihi :) Det blir naj, men trång, men mysigt♥


Väntar..

Hej bloggen!

Har precis varit inne på facebook och nu på den bilden är det 64 olika kommentarer och vissa tror att jag vill ha uppmärsamhet men hallå? jag typ "försvarar" mig själv!
Jag vill inte upskapa ett bråk jag vill bara inte atr dom skriver skit om mig.
Ja i alla fall glöm den där bilden nu.. Igår sov Jossan över hosmig och vi kollade på scream2, den sög tyckte vi den var inte alls läskig den var bara konstig så när vi sett klart på den gick vi och la oss :)
Om typ en timme måste jag gå till bussen för jag och Jossan och kanske Antonia ska gå på aorobics (stavning?) och kolla hur det är med det :)
Nu sitter jag i sofan och väntar på att klockan ska gå...

so damn pathetic..!

Tjoho bloggen!

Jag var just inne på facebook och kollade runt lite.
Jag kan ta allt från början egentligen så slipper det bli problem..
I somras när jag var i vejbystrand så tog jag och Kerstin en oseriös bild på när vi sminkade oss som fjortisar, och nu det här året (2010) så la Kerstin upp den på facebokk och den är kul för man ser så patetisk ut och folk kommenterade att lägga upp den på fjortisjakt (för er som inte vet är det en grupp på facebook då som man lägger upp bilder på fjortisar).
Så då la en tjej i klassen upp den där och det var väl helt okej egentligen bara at alla kommenterar att man inte ser någon skillnad! Asså det är ju klart att vi inte ser ut sådär i verklighet, it was one time!
Sure lägga upp den jag brydde mig inte så mycket för man ser att den är oseriös men jag pallar bara inte alla kommentarer..

Ja i alla fall nu ska jag duscha och sminka mig för jag ska troligtvis vara med Jossan lite senare och typ kolla på Scream 2 ^^ Haha! Det ska bli kul.
Och sen på fredag ska vi ha Disney-marathon! :D Måste kolla om alla disneyfilmer jue ;) Men nu ska jag duscha vi hörs senare! ♥
(kommer inte lägga upp bilden här då blir det säkert bara mer tjafs!) 


Andrea skriver lite :)

Hej bloggen! jag är én söt liten flicka som heter sofie lundgren! Just nu e jag me Sara och Andrea, sara e´söt och andrea e söt hon med!. Och jag e blondXD men söt:) Andrea skrev lite :)

Hihi hon e söt♥
Efter öppet hus som var ganska kul ändå gick jag, Andrea och Sara hem till mig och kollade på American pie 2 :) Haha den är kul! x)
Nu sitter vi på mitt rum och har kul ;P KISS!

Almost school on a Saturday, something is wrong..

Ja det är faktiskt något som är fel. Jag gick upp tidigt och ska till skolan, fast inte egentligen gå på olika lektioner utan jag och Kerstin ska vara på NO och labba för sexor som kommer och tittar på för de kanske ska välja den här skolan. Så vi ska vara ett bra föredöme tror jag :) Haha!
Eftersom min syrra råkade ta min jacka igår kväl och där ligger mitt busskort och mina nycklar så kan jag inte ta bussen eftersom hon har hnnes eget busskort i sin väska, hon skulle sova hos Anton och kommer inte vakna förrän tolv så pappa skjutsar mig och Jossan till skolan idag.
Men jag ska ringa henne igen och säga att hon måste till min skola vid ett tiden så jag kan ta bussen hem sen. För jag är lat och orkar inte gå.. X)

GODNATT!♥

Puss och godnatt på dig bloggen och alla läsare! :D Imorgon bitti kommer nog inte ett inlägg innan jag går men om jag hinner gör jag det!
Imorrn ska vi få elever välja Mörbyskolan! ;D Haha ♥


Ganska tråkig fredag kväll

Hej jag kollade runt i mina böcker för några dagar sen och i en av böckerna stod det:
Det finna bara en sak i världen som är värre än att folk pratar om en, och det är när folk inte pratar om en. Läs den raden några gånger eller om du bara behöver läsa den en gång är det super! :)

Just nu sitter jag och väntar på att något bra ska hända, jag brukar väl inte bara vara hemma ensam en fredag kväll men ikväll blev det så. Ganska tråk, men jag hade skitont i magen typ sen lunchen eller det kom när jag åt en bit kladdkaka och sen gick det inte över på tre timmar men nu är det okej :)
Så jag följde inte med Antonia när hon skulle köpa några saker på H&M men det var okej sa hon.
Imorgon ska jag på öppet hus för skolan och hjälpa till på NO:n, haha det blir kul att se. Jag och Kerstin, vi ska labba med eller för alla som ska välja skolan typ och det får vi se hur det går :)

Myskramar! ♥


Jag älskar mina kompisar! ♥

Jag älskar mina kompisar! Dom är liksom bara bäst! :) ♥



Antonia och Jag :)


Jag och Antonia ;) ♥


Antonia och Jag :) ♥


Mina söta änglar :) Antonia och Jossan :) ♥♥

Jossan, Antonia och jag ♥



Jag och Jossan xD ♥

Haha nu har jag lagt upp bilder :D PUSS!


Trötter..

Åh jag orkar inte gå till skolan egentligen men jag måste ju, usch idag är det en säng-liggar-dag för mig egentligen :D
Haha! Måste gå till bussen snart men jag slänger in typ en lite random bild på mig i somras i Vejbystrand. Jag fick för mig att bara ställa mig på händer så då gjorde jag det, dagens bild är:


Sen kan jag lägga upp en bild på mig och alskling Antonia oxå.
 Hihi jag ser ut som ett mongo då.. Men :)
PUSS!♥

100114 , 23:20

Äntligen kan jag gå och lägga mig efter en lång dag! Fast slutet var ju faktisk skoj :)
Yoga är nog helt min grej, förutom att sjunga och gympa så klart men det var så himla kul att yoga! Jag ska dit så ofta jag kan nu mera. Men jag får väl se hur det går med tanke på läxor och allt också men det kommer väl att gå antar jag :)
Nu sitter jag i mitt rum och väntar på att jag ska lägga mig i min varma säng som inte är så varm men den blir det och läsa min bok. Jag bestämde mig under lovet att jag skulle börja läsa Gossip girl böckerna eftersom jag älskade serien som går på tv men jag har aldrig tid att kolla mera så jag ska läsa börckerna istället men jag har egentligen bara sista boken som jag fick i julklapp förrra året elller blir det förr förra? :s Det var 2008 då iaf!
Så jag får låna första boken av Jossan och det är helt annurlunda än på tv:n menmen så är det ju alltid :D

Jag väntar också på en till sak.. jag väntar på att min NRJ cd-skiva ska komma hem timm mig som jag vann för typ två dagar sen :D Haha jag är så stolt, enligt mina kompisar så vinner jag hela tiden på radio x) Haha men det är kul! Nu ska jag lägga mig att sova tror jag ska upp tidigt imorrn och duscha.. Blä! ♥

Godmorgon!

Hej bloggen!

Godmorgon på er :) jag hinner nog inte göra kaffe att ta med mig idag.. Jag är ju så himla trött men det går väl i alla fall.
Idag på idrotten ska vi åka pulka! Haha, jag och mina kompisar ska köra lite överseriöst och ta med oss skidglasögon att ha på oss xD Hhihi♥
Det blir kul att se allas reaktion, sen ikväll ska jag på mitt första yoga-pass det blir kul det med! Jag har velat börja på yoga ett bra tag nu och nu ska jag, Jossan, Antionia och Sara börja!

Färdig!

Nu är jag äntligen färdig med allt som skulle fixas på bloggen och jag känner mig nöjd faktiskt!
Bilden togs av: Kerstin i somras i Vejbystrand på hennes sommarställe när vi var ute och cyklade, hihi♥ :)
Vi hörs mer imorrn! PUSS!

Ett nytt år, en nytt försök!

Hej jag heter Sofie och jag har skapat en ny blogg för tredje gången. Jag hoppas att det här blir bra, det är ju trots allt ett nytt år precis och ett nytt årtionde till och med så jag hoppas att det här blir bra!
Jag har precis fått tillbaka "min" data på rummet så jag tänkte att jag kan väl skpa en ny blogg nu när jag ändå är i farten!
Jag schansar på att det kommer gå bra.
Puss och kram skumbanan ♥

RSS 2.0